FAQ

Doen jullie ook consumentenonderzoek?

Nee, wij werken uitsluitend in opdracht van zorg- en welzijnsorganisaties, ledenverenigingen en bedrijven.

 

Hebben jullie ook internationale ervaring?

Ja, wij beschikken over ruime ervaring met internationaal georiënteerde onderzoeken en beschikken hiervoor over een uitgebreid netwerk van partners.

 

Doen jullie alleen perceptiemetingen onder klanten?

Nee, wij voeren allerlei perceptiemetingen uit in opdracht van organisaties. Dit kan zijn ervaringen van patiënten, clienten, bewoners en familie, maar ook van medewerkers, zorgverleners, artsen en vrijwilligers of algemeen onderzoek ten aanzien van de omgeving, zoals imago/naamsbekendheid of behoefte-metingen.

 

Ik ben geïnteresseerd, maar vermoed dat mijn organisatie te klein is?

Dat hoeft absoluut niet het geval te zijn. Wij hanteren een laagdrempelige instapmogelijkheid voor een professionele aanpak. De actiegerichte resultaten zijn van onschatbare waarde om uw ambities waar te kunnen maken.

 

De wereld is aan het veranderen. Hoe zien jullie dat vanuit de onderzoekdiscipline?

Nieuwe technologieën en methodieken stellen ons in staat om het aanpassingsvermogen van uw organisatie optimaal te blijven vergroten. Wij dwingen onszelf dagelijks om onze mensen en middelen dagelijks te blijven ontwikkelen om te kunnen voldoen aan de behoefte uit de markt. Dit doen wij al meer dan 25 jaar met de Voice of the Customer als primair uitgangspunt.

 

Wat is voor jullie de meest gangbare methode voor het uitvoeren van een studie?

Zowel het veldwerk als de rapportage kan op diverse manieren, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Enquêtes kunnen online gebeuren via onze online toepassing, of met pen en papier, of telefonisch of op andere manieren. Een combinatie is ook mogelijk.
Met de door ons zelf ontwikkelde software zijn wij uitstekend in staat de rapportages op maat van de gebruiker aan te bieden. Wij hebben aandacht voor maximale respons, ook bij zogenaamde kortgeschoolde personen.

Heeft u meer vragen?

+32 (0) 15 24 28 88

Dominique Verhaeghe

Research Coach