FAQ


Doen jullie ook consumentenonderzoek?

Nee, wij werken uitsluitend in opdracht van bedrijven.

 

Hebben jullie ook internationale ervaring?

Ja, wij beschikken over ruime ervaring met internationaal georiënteerde onderzoeken en beschikken hiervoor over een uitgebreid netwerk van partners.

 

Doen jullie alleen perceptiemetingen onder klanten?

Nee, wij voeren allerlei perceptiemetingen uit in opdracht van bedrijven. Dit kan zijn ervaringen van klanten, maar ook van medewerkers of algemeen onderzoek ten aanzien van de omgeving, zoals imago/naamsbekendheid of behoefte-metingen.

 

Ik ben geïnteresseerd, maar vermoed dat mijn onderneming te klein is?

Dat hoeft absoluut niet het geval te zijn. Helemaal niet als uw klanten met regelmaat diverse contactmomenten hebben met uw organisatie. Wij hanteren een laagdrempelige instapmogelijkheid voor een professionele aanpak. De actiegerichte resultaten uit dat onderzoek zijn van onschatbare waarde om uw ambities waar te kunnen maken.

 

De wereld is aan het veranderen. Hoe zien jullie dat vanuit de onderzoekdiscipline?

Nieuwe technologieën en methodieken stellen ons in staat om het aanpassingsvermogen van uw onderneming optimaal te blijven vergroten. Wij dwingen onszelf dagelijks om onze mensen en middelen dagelijks te blijven ontwikkelen om te kunnen voldoen aan de behoefte uit de markt. Dit doen wij al meer dan 20 jaar met de Voice of the Customer als primair uitgangspunt.

 

Wat is voor jullie de meest gangbare methode voor het uitvoeren van een studie?

Zowel het veldwerk als de rapportage kan op diverse manieren, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Enquêtes kunnen telefonisch worden afgenomen of persoonlijk tijdens een interview, maar natuurlijk ook per e-mail of online. Een combinatie is ook mogelijk.
Met de door ons zelf ontwikkelde software zijn wij uitstekend in staat de rapportages op maat van de gebruiker aan te bieden.

Heeft u vragen?

+32 (0) 15 24 28 88

Dominique Verhaeghe

Research Coach